Heeft u het al? Het nieuwste boek van de Geschiedkundige Vereniging? Het nieuwste boek van Nettie Stoppelenburg? Het nieuwste fotoboek van Jaap de Wit? Het cadeau van de Geschiedkundige Vereniging aan Oudewater voor zijn 750e verjaardag als stad? Nee? Goh, voor de ledenprijs van € 12,50 heeft u het al. Loop langs bij de voorzitter, de secretaris of de penningmeester of stuur een berichtje aaninfo@geschiedkundigeverenigingoudewater.nl! Nog simpeler: maak € 12,50 over op NL44 RABO 0141 0980 82 t.n.v. Geschiedkundige Vereniging Oudewater en, als u binnen als loopbereik van het bestuur woont, brengen we het boek bij u thuis. Bij de Readshop en bij het TIP kunt u het boek aanschaffen voor € 17,50.

Het begon met de Trekschuit

Dit fraaie boek is te koop bij de Readshop en het Toeristisch informatiepunt in de Leeuweringerstraat te Oudewater en Boekhandel Verkaik , Lange Tiendeweg 35 te Gouda